Linda Nordgård

3 sminkefavoritter fra The Balm

 • Publisert: 28.08.2017, 23:57
 • Kategori: Hår & skjønnhet
 • For en stund siden måtte jeg ha påfyll av concealer og gikk innom Parfymepikene, her i Hønefoss. Jeg fikk anbefalt en fra The Balm, som jeg ble veldig fornøyd med, og etter det hadde jeg lyst til å prøve noe annet derfra. Nå har jeg blitt helt hekta på alle produktene jeg har prøvd, og tenkte å dele de med dere :) Produktene får selvfølgelig tommel opp for fint design og morsomme navn :)

  ♥︎ PUT A LID ON IT Eyelid Primer
  "Put a lid on it" er en øyelokk-primer som skal brukes under øyeskygge. Denne er jeg veldig fornøyd med, først og fremst fordi den jevner ut fargen på øyelokket veldig, og gjør det et hakk lysere. Noen dager kan jeg rett og slett bare ha på denne, fordi den lysner opp øyet og jeg føler at jeg ser mer våken ut. Den glatter også ut på en veldig bra måte, slik at øyeskyggen legger seg jevnt, og ikke striper seg.Etter åtte timer på jobb med billig H&M-øyeskygge, som vanligvis er borte etter to timer, kan den stripe seg litt - men det synes jeg er HELT greit. Jeg forventer ikke at produktet skal utføre magi, men at den skal gjøre sminkejobben lettere. Og det gjør den! Stort pluss for at den er VELDIG drøy i bruk. Øyelokk er jo ikke et stort område, men du trenger ekstremt lite produkt av denne for at den skal ha effekt, så du kan ha den lille tuben lenge.

  ♥︎ BAHAMA MAMA Bronzer
  Dette solpudderet er helt matt, og derfor kan det se skummelt mørkt ut når du ser det i boksen. Påfører du litt og litt med en stor, god kost er den kjempefin! Selv om det ikke er shimmer i det (som jeg ikke ville ha - og det er overraskende vanskelig å finne!), gir det kjempefin glød til huden, uten at du blir oransje i det hele tatt. Stort pluss for det, for jeg liker ikke å se selvbruningskrem-brun ut bare fordi jeg har tatt på meg litt solpudder. Det har også veldig god farge-payoff, så du trenger lite produkt for å få effekt. Stor tommel opp for Bahama Mama!

  ♥︎ MARY-LOU MANIZER AKA "The Louminizer"
  Dette produktet er et multi-produkt, men i hovedsak en highlighter. Det er masse shimmer og lysrefleksjon i det, så du må være veldig lett på hånda når du påfører, ellers kan det fort bli altfor mye. Jeg bruker den vanligvis kun på kinnbeina, men du kan også bruke den på nesa, på brynsbeina, og ellers hvor du vil at lyset skal treffe. Jeg ser for meg at denne også kan være kjempefin som øyeskygge, og den kan også brukes som shimmer ellers på kroppen, hvis du ønsker det :)

 • Publisert: 28.08.2017, 23:57
 • Kategori: Hår & skjønnhet
 • 0 kommentarer
 • Ingen kommentarer

  Skriv en ny kommentar

  hits