Linda Nordgård

Hvordan bevare den kalde blondfargen

 • Publisert: 29.08.2017, 00:39
 • Kategori: Hår & skjønnhet
 • INNEHOLDER ANNONSELENKER

  Alle uekte (og ekte!) blondiner, som ønsker en kald farge, har en liten jobb å gjøre med å få det til. Når man er ferdig hos frisøren er fargen klar og kald, men når det har gått et par ukers tid blir den mer og mer grumsete, og ender opp med den kjipe gultonen vi absolutt ikke vil ha. Og sånn er det bare. 

  Blondt hår - ekte eller uekte - har mindre pigmenter enn mørke og røde hår, og dermed trekker de også lettere til seg «grums», for eksempel fra vannrør, klor og stylingprodukter. Bruk av varmeverktøy, spesielt uten varmebeskyttelse, gjør faktisk også at kalde farger fortere blir varme og blasse. 

  Men, det finnes selvfølgelig håp. Det er stort sett alltid noe man kan gjøre, og jeg skal dele noen av mine personlige tips og favoritter med dere, siden dere er så søte og snille 😊

  En god lillashampo er et must, uansett. Min #1 er Fudge Clean Blonde Violet Shampoo. Den er nesten magisk! Til daglig bruk er den litt for effektiv, så jeg har alltid en annen shampo som jeg bytter på med. Har du veldig gule partier kan du også påføre Clean Blonde direkte på tørt eller håndkletørt hår, og la den sitte i 10-40 minutter ✔️

  Jeg ønsker stort sett at fargen min skal være kaldest mulig, nærmest grå, så jeg har prøvd det meste av fargekorrigerende kurer, toninger, osv. Akkurat nå er dette mine favoritter: 

  Fudge HotHed Violet er et skum, som gir pleie og varmebeskyttelse til håret, samtidig som det tilfører lilla pigmenter. Det er veldig lett pigmentert, så du behøver ikke å være redd for å bli for kald av dette skummet. Det er heller ikke et stylingskum, så det gir ikke noe hold, kun pleie og varmebeskyttelse. 

  Maria Nila Color Refresh Pearl Silver ble fort en ny favoritt da jeg først oppdaget den! Det er rett og slett en fargekorrigerende kur, og som oftest synes jeg at det går utover én av effektene; enten er kuregenskap dårlig, eller så korrigerer den ikke godt nok. Men denne gjør begge deler! Jeg kommer definitivt til å gå innkjøp av en ny, når denne blir tom. Og det beste er: Den finnes også i flere andre superfine pastelltoner! 😃

  Wella Color Fresh Silver Toning er det man i «gamle dager» kalte for glansvask; en farge som ikke må blandes med vannstoff, men legger seg utenpå skjellaget. Color Fresh har sur ph, som er kurende for håret, noe som gjør at en slik farge sitter veldig godt på behandlet hår. Mine favoritter i denne serien er 0/6 og 0/89. 

  Jeg har også tatt med Olaplex No3 Home Treatment, fordi jo sterkere og sunnere håret ditt er, desto bedre holder det på farge. Olaplex får du KUN hos frisøren, og hvis du ser den på en nettside så er det faktisk skikkelig fy-fy å kjøpe det. Bare så dere er klar over det ;-)

  Spør hvis det er noe du lurer på!

  #blondthår #kaldblond #blondine #olaplex #hårkur

   

 • Publisert: 29.08.2017, 00:39
 • Kategori: Hår & skjønnhet
 • 0 kommentarer
 • Ingen kommentarer

  Skriv en ny kommentar

  hits