Linda Nordgård

10 ting som gjør meg glad

 • Publisert: 29.08.2017, 00:13
 • Kategori: Lister
 • Det er utrolig vanskelig å skrive en nisjeblogg, sånn som jeg prøvde å gjøre i 2015. Å bare skrive om hår og/eller skjønnhet er ikke alltid like inspirerende, så derfor har jeg bestemt meg for å innføre litt andre ting i 2016. Hver eneste januar dukker det opp en hel del "challenges" som man kan utføre, og i år har jeg faktisk bestemt meg for å gjennomføre en. Og det er IKKE "30 day squat challenge"!

  Babylatter
  ​Jeg kan egentlig ikke komme på en bedre lykkepille enn babyer som ler hjertelig! Det er selvfølgelig herlig med barn, ungdommer og voksne også, men babylatter. DET er fantastisk!

  Takknemlige kunder
  ​Å være frisør er for meg veldig personlig, og jeg tar det ordentlig på alvor. Derfor blir jeg så utrolig glad når en kunde er fornøyd og virkelig viser takknemlighet! Det kan være små ting som at de ikke gjemmer håret i skjerfet fordi «nå ble jeg jo så fin!», at de anbefaler meg til noen de kjenner, eller at jeg får en klem! :D

  Omtanke
  ​Det kan være i en hvilken som helst situasjon og en helt ubetydelig ting, men når folk viser omtanke blir hjertet mitt veldig glad! For eksempel tenåringsgutter som reiser seg for eldre på bussen - DA blir jeg glad, da. Vi lever i en så selvsentrert hverdag at når noen gjør noe for andre - av godhet - får jeg troen på mennesker igjen.

  Å finne noe jeg har glemt at jeg hadde
  ​Det her skjer sikkert de aller fleste en gang i blant, for det hender jo at man legger ting «på et lurt sted» og så tar det tre måneder før man finner det igjen. Og jeg har kanskje ikke savna det en gang, men når jeg plutselig finner det: «ÅÅÅ! Jeg har DET jeg! Hurra! :D »

  Når D gjør husarbeid
  ​Hvis jeg kommer hjem fra jobb en dag og D har vasket klær, tatt ut av oppvaskmaskinen eller støvsugd? HAPPY TIMES!

  Dyr som viser kjærlighet
  ​Jeg blir så glad at jeg nesten griner! Hvis du er lei deg, stressa, sliten eller har hatt en litt fæl dag er det omtrent ingenting som slår en kos fra kjæledyret ditt. Vi har en katt som egentlig er litt gnien på kosen når det gjelder meg (D får alt sammen), så hvis han gir meg kos (uten at han vil ha mat, haha)? Det er som julaften og bursdag på en gang!

  Musikk
  ​Jeg hører ganske lite på musikk, men det er enkelte sanger som liksom «tilhører» et godt minne, og når de sangene uventet kommer på radioen el. blir jeg skikkelig glad!

  Å lykkes
  ​Jeg regner med at de aller fleste blir genuint glade når de opplever og lykkes med noe. Og det er skikkelig viktig også! Man må føle at man får til noe av og til, og man må få lov til å være glad for det.

  Å sove lenge
  ​Jeg blir veldig glad av å våkne på en frilørdag eller på søndag, og bare kunne tenke «Nei jøss, nå kan faktisk sove et par timer til!» Luksus!

  D
  ​Min kjæreste kjære har den effekten at han kan gjøre meg glad uansett humør - omtrent. Og han trenger ikke gjøre noe spesielt for det heller. Og jeg blir selvfølgelig glad hvis han er glad. Glede er heldigvis veldig smittsomt!

  - HVA GJØR DEG GLAD? -

  #30daywritingchallenge #writingchallenge #lister #glad

 • Publisert: 29.08.2017, 00:13
 • Kategori: Lister
 • 0 kommentarer
 • 10 ting om meg

 • Publisert: 28.08.2017, 23:48
 • Kategori: Lister
  1. Jeg gikk på musikklinja på videregående, og tok eksamen i sang.
  2. Jeg er en skikkelig kontrollfrik. Jeg skriver lister over alt mulig for å ha full oversikt, og må planlegge det meste jeg skal gjøre til minste detalj. Noen ganger tar det så lang tid å planlegge at jeg ikke får tid - eller har lyst - til å gjennomføre det jeg planlegger. Skikkelig effektivt, med andre ord! Haha.
  3. Jeg elsker å lese bøker! En sommer leste jeg 30 bøker i løpet av ferien, og loggførte alle sammen. 
  4. Jeg er ekstremt lettrørt, og kan få tårer i øynene av den minste ting. Og særlig av barn! En gang på jobb skulle jeg klippe en liten gutt, og før han satte seg rakte han sjenert fram hånda med en tegning hadde hadde laget til meg. Smelt <3
  5. Da jeg var liten pleide jeg og invitere alle hyttenaboene (dvs fire stykker, haha) til mormor og morfar på standup-show (eller komisjåv, da)! Jeg hang opp selvlagde plakater på alle trærne rundt hytta, og løp selvfølgelig rundt til hyttene og inviterte personlig i tillegg. Da 'publikum' kom ble jeg selvfølgelig kjempesjenert, så morfar måtte hjelpe meg med å fortelle alle vitsene jeg hadde planlagt 😂
  6. Jeg blir litt gal av ord delings feil! I det hele tatt er skrivefeil veldig irriterende.
  7. Jeg har alltid vært opptatt av hår, og har hatt de aller fleste hårfrisyrer, og farger! Det eneste jeg ikke har prøvd er hockeysveis og permanent, og det blir nok en stund til jeg går i den fella...
  8. Jeg kan spise uendelige mengder med lakris, og jeg føler meg dårlig hvis jeg ikke får min ukentlige porsjon!
  9. Jeg blir aldri lei av Friends! Og jeg blir alltid lei meg når jeg ser den siste episoden.
  10. Jeg har ekstremt klaustrofobi, så når jeg dør vil jeg kremeres og asken må spres på en åpen plass. Da er jeg helt sikker på at jeg ikke blir sperret inne for alltid.

  #personlig #fakta #lister 

 • Publisert: 28.08.2017, 23:48
 • Kategori: Lister
 • 0 kommentarer
 • hits